Szeretettel köszöntelek a Fertőd klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fertőd klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fertőd klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fertőd klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fertőd klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fertőd klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fertőd klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fertőd klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Pohárnik Jánosné | 0 hozzászólás
A fűszer, amit aranyárban mérnek
|
1 kg-hoz 150.000 virágra van szükség. Ennek begyűjtése körülbelül 10-12 napi munka. A világ legdrágább fűszere, és egyben afrodiziákum is. A sáfrányról van szó!
Azért nem kell rögtön megijedni a vörös aranynak is nevezett fűszernövény árától, ugyanis egy egészen kicsi is elég ahhoz, hogy ételünket ízesítsük és színezzük vele. Elkészítése a minőség miatt igen körülményes. 150.000 kék crocus sativus virág vörös bibéjét kell leszedni, ami ősszel virágzik - mindössze két hétig!
13 éve | Pohárnik Jánosné | 0 hozzászólás
ÁLLAMISÁGUNK ÜNNEPE Ím a nyarat koronázza augusztus hava. |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu